Kryddig Curryfärs

Serverar: 4 portioner

Hitta den här i min favorit mattidning.

Ingredienser

  • 4 potatisar
  • 1 gul lök
  • 1 msk curry
  • 1 msk flytande margarin
  • 400 gr blandfärs
  • 1 burk körsbärstomater
  • 1 dl buljong (vatten+fond eller en tärning )
  • 2 dl majskorn
  • 1 tsk garam masal
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk färsk persilj hackad eller annan örtkrydda
  • Instruktioner

    1. Skär potatisen i tärningar. Hacka löken. Färs öken med curry i margainet. Tillsätt färsen och bryn en liten stund
    2. Tillsätt den tärnade potatisen. Häll över tomaterna och buljongen. Låt puttra i 10 min.
    3. Tillsätt majskorn. Smaksätt med masal, salt och peppar. Strö över med persilja.
    4. Servera med sallad och pitabröd.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben