Kryddig fiskgryta

Serverar: 2 portioner

God fiskrätt, även kalorisnål

Ingredienser

  • ½ gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • ½ msk olja
  • 1 tsk garam masala
  • ½ tsk ingefära
  • 1 krm salt
  • 2 msk finhackade mandlar
  • 1 dl gröna ärtor
  • 100 g broccolibuketter
  • 2 dl vattten
  • 200 g sejfilé
  • 2 dl matyoghurt
  • Tillbehör
  • Kokt potatis
  • Instruktioner

    Hacka lök och vitlök och fräs i olja tillsammans med kryddor och mandel. Tillsätt grönsaker och vatten. Sjud 5 minuter. Lägg ner fisken, skuren i munsbitar. Sjud försiktigt ca 3 minuter. Vänd ner yoghurt och hetta upp

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben