Kryddig korvsallad med bulgur

Serverar: 4 portioner

Lätt och gott!

Ingredienser

  • 4 dl vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 2 dl bulgur, gärna fullkorn
  • 4 Må gott-chorizo
  • 300 g färska champinjoner
  • 1 ask körsbärstomater (250 g)
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk rapsolja
  • 1 påse blandsallad (70 g)
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka upp vatten och buljong. Tillsätt bulgur och låt sjuda under lock ca 12 min.
    2. Skär korven i slantar, skär svampen i grova bitar och halvera tomaterna.
    3. Stek korv, svamp och pressad vitlök ca 5 min i olja, lägg i tomat och stek ytterligare 1 min.
    4. Blanda med sallad och bulgur. Peppra och servera.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben