Kryddig kycklingwok med gula nudlar

Serverar: 2 portioner

En wok med allt i ett: kyckling, nudlar och grönsaker

Ingredienser

  • 150 g kycklingfilé
  • ½ msk rapsolja
  • 1 krm salt
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • ½ tsk spiskummin
  • ½ tsk mald koriander
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 1 msk teriyakisås
  • ½ tsk sambal oelek
  • 1 msk sweet chilisås
  • Tillbehör
  • 125 g äggnudlar
  • 1 tsk gurkmeja
  • 200 g djupfrysta wokgrönsaker
  • ½ msk olja
  • ½ krm salt
  • Instruktioner

    Skär kycklingen i strimlor. Bryn kycklingbitarna i olja tillsammans med salt, vitlök och kryddor. Tillsätt teriyakisås, sambal oelek och sweet chilisås. Låt allt fräsa några minuter så att kycklingen blir genomstekt. Koka nudlarna enligt beskrivningen på paketet men tillsätt gurkmeja. Woka grönsakerna i olja. Salta lätt. Blanda kycklingbitarna med nudlar och wokade grönsaker och servera.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben