Kryddig landgång
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
God och mättsam kvällsrätt. Går bra med älgfärs om man har.
Ingredienser
2 vita landgångsbröd
2 tomater
1 stor gul lök
4 hg köttfärs
1 liten burk ansjovisfiléer 125 gram
1 dl chilisås
1 dl vatten
Smör
1 påse bearnaissås
Riven ost
Instruktioner
Bred tunt med smör på brödet. Skiva tomaterna och lägg på dem.
Gör köttfärsröra tillsätt lök, ansjovis + spad, chilisås och vatten. Låt puttra några minuter. Smaka av.
Bred röran över brödet när den svalnat litet. Tillred såsen efter beskrivning på förpackningen och bred den över färsen. Strö riven ost över.
Gratinera i 250 grader cirka 10 minuter. Dela varje landgång i två delar. Servera genast med sallad .
Liknande recept
Freddes kryddiga kycklingfilé med mustig färsk vitlökspasta
4.3
2
4
Kryddig Fisksoppa
4.2
4
9
KRYDDIGA JULBRÖD
3.4
1 h 20 min
2
11
Kryddig köttgryta
5
4
1
Linsgryta med kryddiga korvar
5
4
3
Kryddig köttfärssås med aubergine
4.3
30 min
4
3
Helstekt kryddig fläskkarré med kantarellsås
5
2 h 10 min
4-6
4
Ugnsbakad kryddig falukorv
4.7
1 h
4-6
18
Kryddig indisk kyckling
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!