Kryddig landgång

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

God och mättsam kvällsrätt. Går bra med älgfärs om man har.

Ingredienser

  • 2 vita landgångsbröd
  • 2 tomater
  • 1 stor gul lök
  • 4 hg köttfärs
  • 1 liten burk ansjovisfiléer 125 gram
  • 1 dl chilisås
  • 1 dl vatten
  • Smör
  • 1 påse bearnaissås
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Bred tunt med smör på brödet. Skiva tomaterna och lägg på dem.
    2. Gör köttfärsröra tillsätt lök, ansjovis + spad, chilisås och vatten. Låt puttra några minuter. Smaka av.
    3. Bred röran över brödet när den svalnat litet. Tillred såsen efter beskrivning på förpackningen och bred den över färsen. Strö riven ost över.
    4. Gratinera i 250 grader cirka 10 minuter. Dela varje landgång i två delar. Servera genast med sallad .

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben