Kryddig quornfärs

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Supergod och kryddig färs som passar perfekt när man vill bjuda på orientalisk middag. Servera med tillbehör som hummus, baba ganough, oliver, pitabröd och grönsaker.

Ingredienser

  • 1 förpackning Quorn Färs
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk malen spiskummin
  • 1 msk malen koriander
  • 2 tsk malen kanel
  • 1 krm malen chilipeppar
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 3 dl kyckling- eller grönsaksbuljong
  • 1-2 tärnade sharonfrukter
  • 1 dl valnötter
  • Salt
  • Peppar
  • Dekoration
  • Färsk koriander
  • Chili
  • Granatäppelklyftor
  • Instruktioner

    1. Fräs olivolja, spiskummin, koriander, kanel, chilipeppar och vitlök i en stekpanna.
    2. Tillsätt Quornfärs och låt steka på medelvärme tills färsen fått fin färg.
    3. Häll över buljongen och låt det koka ihop ett par minuter.
    4. Blanda i sharonfrukter och valnötter, och smaka av med salt och peppar.
    5. Strö över färsk koriander, chili och granatäppelklyftor vid servering och avnjut gärna rätten tillsammans med pitabröd, hummus, baba ganough, oliver och andra goda tillbehör.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben