Supergod och kryddig färs som passar perfekt när man vill bjuda på orientalisk middag. Servera med tillbehör som hummus, baba ganough, oliver, pitabröd och grönsaker.
Ingredienser
1 förpackning Quorn Färs
1 msk olivolja
2 msk malen spiskummin
1 msk malen koriander
2 tsk malen kanel
1 krm malen chilipeppar
2 hackade vitlöksklyftor
3 dl kyckling- eller grönsaksbuljong
1-2 tärnade sharonfrukter
1 dl valnötter
Salt
Peppar
Dekoration
Färsk koriander
Chili
Granatäppelklyftor
Instruktioner
- Fräs olivolja, spiskummin, koriander, kanel, chilipeppar och vitlök i en stekpanna.
- Tillsätt Quornfärs och låt steka på medelvärme tills färsen fått fin färg.
- Häll över buljongen och låt det koka ihop ett par minuter.
- Blanda i sharonfrukter och valnötter, och smaka av med salt och peppar.
- Strö över färsk koriander, chili och granatäppelklyftor vid servering och avnjut gärna rätten tillsammans med pitabröd, hummus, baba ganough, oliver och andra goda tillbehör.
Liknande recept
Kommentarer (0)