Kryddig räkmacka

Serverar: 4 portioner

Som förrätt eller som en lätt kvällsrätt.

Ingredienser

  • 100 g skalade räkor
  • 2 salladslökar
  • 8 körsbärstomater
  • 2 msk hackad dill
  • 2 msk olivolja
  • Saft av 1 lime
  • 1/2 röd chilipeppar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 4 skivor lantbröd
  • Instruktioner

    Strimla salladslöken och dela tomaterna i klyftor. Blanda med dill, räkor, olja och limesaft. Kärna ur och hacka chilin fint och hacka vitlöken. Blanda med räkorna. Rosta brödskivorna och skeda upp räkorna. Servera direkt.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (1)

    dindi 21 oktober 2009

    Det va så himmla gott Fick mycket beröm av dom bjudna gästerna Kan varmt rekomendera

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben