Kryddig räkpasta

Serverar: 4 portioner

En kryddig räkpasta som du gör på ett kick!

Ingredienser

  • 400 g spaghetti
  • 500 g räkor
  • 3 vitlöksklyftor
  • 4 soltorkade tomater i olja
  • Rapsolja till stekning
  • 80 g bladspenat
  • 1 tsk chiliflingor
  • 2 msk hummerfond
  • Rivet skal från ½ citron
  • Salt
  • Peppar
  • Basilikablad till garnering
  • Instruktioner

    1. Koka spaghettin al dente i lättsaltat vatten. Skala räkorna och hacka vitlöken och tomaterna. Hetta upp oljan i en stor stekpanna och fräs räkorna och vitlöken lite lätt. Blanda ner pastan, spenaten och tomathacket.
    2. Smaksätt med chilin, hummerfonden, citronskalet, salt och peppar. Servera pastan rykande varm, garnera med basilikablad.

    Liknande recept

    4
    30 min
    2
    1
    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben