Kryddig senapsbiff

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Biff à la minute! Om du inte skulle få tag i vattenkrasse finns det just nu mängder av andra, fräscha gröna blad.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 1 msk olivolja
  • 4 biffar à ca 150 g
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 msk grovkornig senap
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk färskpressad citronjuice
  • Till servering
  • 2 krukor vattenkrasse eller 2 askar ruccolasallad och/eller machésallad
  • Ev färskpotatis
  • Instruktioner

    1. Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk i oljan. Lägg i biffarna och stek cirka 3 minuter per sida. Rör om löken så att den inte bränner fast.
    2. Salta och peppra. Lyft upp köttet och låt det vila 2 minuter. Blanda senap, crème fraiche och citronjuice med löken i stekpannan, tillsätt lite vatten om såsen är för tjock. Låt såsen bli precis varm.
    3. Skiva biffen. Servera med sås, vattenkrasse och/eller sallad samt färskpotatis för den hungrige.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben