Kryddig ugnsfisk

Serverar: 4 portioner

Använd hoki i stället för utrotningshotad torsk.

Ingredienser

  • 600 g hokifilé
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar, nymald
  • 1 dl medelhavsrelish
  • 0,5 dl oliver, hackade svarta
  • 1 kg potatis, kokt
  • 300 g bönor, gröna
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225°. Smält smöret i en ugnssäker form i ugnen. Skär fisken i fyra bitar. Vänd bitarna i smöret, salta och peppra. Täck fiskbitarna med medelhavsrelish. Strö över hackade oliver. Tillaga mitt i ugnen ca 15 min tills fisken är vit och fast. Servera med nykokt potatis och bönor.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben