Kryddiga köttbullar

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 1 timme

Suveränt goda, mina barn vill bara ha dessa hemgjorda, ej köpta.

Ingredienser

  • 600 gr Köttfärs
  • 3 msk Ströbröd
  • 5 msk Vatten
  • 1 Ägg
  • 1 dl hackad Persilja
  • 3 msk riven Gul lök
  • 2 krossade Vitlöksklyftor
  • Salt
  • Peppar
  • Smör
  • Matolja till stekning
  • Instruktioner

    1. 1. Blanda ströbröd och vatten i en bunke och låt det svälla i 5 min.
    2. 2.Tillsätt färsen, ägget, persiljan, löken, vitlöken, salt och peppar efter smak. Forma färsen till små köttbullar och lägg dem på vattensköljd skärbräda.
    3. 3. Stek köttbullarna i omgångar i en blandning av smör och olja. Skaka stekpannan under stekningen så bullarna blir runda och fina. Goda att servera både varma och kalla.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (2)

    susie_q 2 augusti 2010

    jättegoda! kommer att göras flera gånger.tack!

    mylly 27 november 2011

    Väldigt uppskattade! Tack för receptet!

    Relaterade Artiklar

    Matklubben Blogg 2007-09-18
    Stockholm bjöd verkligen på fint väder i helgen. Lite småblåsigt men ä...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben