Kryddiga krabbkakor

Serverar: 4 portioner

90 kalorier per portion Servera de läckra krabbkakorna med en fräsch grönsallad.

Ingredienser

  • 150 g potatis
  • 250 g krabbkött
  • 3 salladslökar
  • ½ tsk cayennepeppar
  • 1 tsk grovkornig senap
  • ½ röd paprika
  • Rivet skal och saft av ½ pressad citron
  • 1 msk hackad färsk koriander
  • Salt
  • Peppar
  • 2 tsk olja
  • Instruktioner

    1. Skala och skär potatisen i bitar. Koka dem i lättsaltat vatten ca 10 minuter. Häll av kokvattnet och låt dem svalna.
    2. Skiva salladslökarna, kärna ur och finhacka paprikan.
    3. Mosa potatisen och blanda alla ingredienser utom oljan i en skål. Forma blandningen till 8 platta bullar. Lägg dem på en skärbräda och låt dem vila ca 20 minuter.
    4. Stek krabbkakorna i oljan i en stekpenna på medelstark värme 3-4 minuter per sida.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben