Kryddiga kycklingklubbor

Serverar: 4 portioner

Med muscovadosocker får kycklingen en lätt sötma och fin yta.

Ingredienser

  • 800 g kycklingklubbor/lår
  • 1½ msk gula senapsfrön, stötta
  • ½ msk chilipeppar, mald
  • 1 tsk salt
  • 1 msk muscovadosocker
  • 1 tsk färsk ingefära, riven
  • Instruktioner

    1. Blanda samman salt och kryddor och gnid in kycklingklubborna väl med blandningen.
    2. Grilla kycklingklubborna på båda sidor över medelstark glöd och lägg därefter på locket.
    3. Vänd kycklingklubborna då och då och grilla tills de är helt genomstekta.

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben