Kryddiga tonfiskkakor

Serverar: 4 portioner

Här har vi en snabblagad lunch.

Ingredienser

  • 4 msk vetemjöl
  • Salt
  • Peppar
  • 200 g konserverad tonfisk i olja, avrunnen
  • 2-3 msk currypasta
  • 1 salladslök, ansad och finhackad
  • 1 ägg vispat
  • Solros- eller jordnötsolja att steka i
  • Ruccola
  • Instruktioner

    1. Blanda mjölet med rikligt med salt och peppar på ett stort fat. Mosa tonfisken med currypasta, salladslök och vispat ägg i en stor skål.
    2. Forma 4 fiskkakor och pudra dem med kryddmjölet
    3. Hetta upp oljan i en stekpanna. Lägg i fiskkakorna och stek dem i 3-4 minuter eller tills de är frasiga och guldbruna.
    4. Servera dem på en bädd av ruccola

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben