Kryddiga tonfiskkakor
Serverar:
4 portioner
Här har vi en snabblagad lunch.
Ingredienser
4 msk vetemjöl
Salt
Peppar
200 g konserverad tonfisk i olja, avrunnen
2-3 msk currypasta
1 salladslök, ansad och finhackad
1 ägg vispat
Solros- eller jordnötsolja att steka i
Ruccola
Instruktioner
Blanda mjölet med rikligt med salt och peppar på ett stort fat. Mosa tonfisken med currypasta, salladslök och vispat ägg i en stor skål.
Forma 4 fiskkakor och pudra dem med kryddmjölet
Hetta upp oljan i en stekpanna. Lägg i fiskkakorna och stek dem i 3-4 minuter eller tills de är frasiga och guldbruna.
Servera dem på en bädd av ruccola
Liknande recept
Freddes kryddiga kycklingfilé med mustig färsk vitlökspasta
4.3
2
4
Kryddig Fisksoppa
4.2
4
9
KRYDDIGA JULBRÖD
3.4
1 h 20 min
2
11
Kryddig köttgryta
5
4
1
Linsgryta med kryddiga korvar
5
4
3
Kryddig köttfärssås med aubergine
4.3
30 min
4
3
Helstekt kryddig fläskkarré med kantarellsås
5
2 h 10 min
4-6
4
Ugnsbakad kryddig falukorv
4.7
1 h
4-6
18
Kryddig indisk kyckling
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!