Kryddkyckling

Serverar: 4 portioner

Det smakar lite som kinamat.

Ingredienser

  • 6 kycklingfiléer
  • 1/2 tsk ingefära
  • 1/2 tsk kanel
  • 4 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1/2 dl sojasås
  • 1 msk vinäger
  • 1 msk honung
  • 4 msk mango chutney
  • Maizenaredning
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingen i bitar och stek den.
    2. Blanda vatten, buljong, soja, vinäger, honung och chutney i en kastrull och låt det koka upp.
    3. Krydda med ingefära och kanel.
    4. Red av med maizena.
    5. Lägg i kycklingen i såsen. Servera med ris och wokgrönsaker.

    Liknande recept

    4.8
    1 h 10 min
    3-4
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben