Kryddsill

Tid: 1 vecka

Delar med mig av ett gammalt och gott recept.

Ingredienser

  • 2 kg färsk sill
  • 3 grader ättika
  • 1/2 l vatten
  • 3 msk socker
  • 1 msk salt
  • 1 msk krossad kryddpeppar
  • 1 tsk krossad vitpeppar
  • 2 st lagerblad
  • Instruktioner

    1. Tvätta sillen och ta bort eventuella fjäll. Blanda vatten och ättika. Varva kryddor och sill i en burk.
    2. Låt stå minst 1 vecka. Tänk på att det kan vara farligt att äta sillen om den inte är klar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Sillens Dag
    I helgen begav sig Matklubben till skånska Mölle för att heja på Sv...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben