Kyckling- baconpaj men curry smak.

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 10 minuter

Denna pajen är väldigt god och enkel att göra. Behöver inte förgräddas i ugnen utan är redo att användas efter 30 minuter i kylen.

Ingredienser

  • Pajskal
  • 125 g smör
  • 3 dl mjöl
  • 2 msk vatten
  • Fyllning
  • 1 grillad kyckling
  • 140 g bacon
  • Äggstanning
  • 3 ägg
  • 3 dl grädde
  • 1 dl ost
  • Vitlökspulver
  • Chiliexplosion
  • Curry
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop pajdegen till en grynig massa och platta ut den i en form med avtagbara kanter (ca 23 cm). Ställ in i kylen och låt stå kallt i 30 minuter.
    2. Under tiden delar du kycklingen samt steker upp baconet i små delar.
    3. Sätt igång ugnen på 200 grader.
    4. När det gått ca 30 minuter fyller du pajskalet med kycklingen och baconen. Blandar ihop äggstanningen och kryddar denna. Häll sedan denna över pajen och ställ in i ugnen i 35-45 minuter.
    5. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben