Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
mumsigt!
strimla kycklingen och stek, skär purjon i tunna skivor och fräs den i stekpannan. Blanda samman i en skål. Rör i creme fraiche, hackad jalapenjo, sambal, pressad vitlök och lite tacokrydda. Lägg i varje tortillabröd en sträng av röran och gör till en rulle, hacka tomaterna och lägg ovanpå. Strö över osten. Gratineras 15minuter i ugnen i 225 grader.
Mat i backen
Mat smakar så väldigt gott utomhus. Visst smakar det extra bra när...
Mycket gott och enkelt. Går även bra att micra dagen efter om man råkar få någon över.
Det godaste jag ätit på länge. Jag blandade även i majs, blev supergott.
Gjorde dessa igår, riktigt gott och lättlagat! Har själv ett recept på kycklingenchiladas bland mina recept som jag tror faller folk i smaken om man gillar dessa.. Tack för ett bra recept!
Mums dessa är jättegoda, får högsta betyg!!
Hur mycket/lite tacokrydda ska man ta?
Hur mycket (eller lite) tacokrydda ska man hälla i?
det får man ta efter behag, brukar ta en msk kanske
Bland det godaste jag ätit faktisk :) Mina barn som är i övre tonåren bara älskar denna maträtt och även deras kompisar, så när någon ska av dem ska äta här frågar dem alltid om det är dem där goda Kyckling enchiladas. Brukar även ha i majs och röd paprika i röran, blir otroligt bra. Tusen tack för receptet =)