Kyckling i krämig fetaostsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Köpte en burk Arla crème fraiche fetaost & soltorkade tomater, googlade efter recept å detta receptfyndet hittade jag! Himla gott å enkelt.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • Smör till stekning
  • Salt
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 burk Arla creme fraiche fetaost & soltorkade tomater
  • ½ paket Fontana fetaost original
  • Lite soja
  • Svartpeppar
  • Körsbärstomater på kvist
  • Instruktioner

    Rensa kycklingfiléerna och skär dem i stora kuber. Stek dem i smör snabbt så de får lite färg, lägg sedan över i ugnsform. Koka upp såsen; Grädde, Crème Fraiche och fetaost, krydda med soja, peppar. Fetaosten ska smälta. Dra något varv med saltkvarnen på kycklingen och häll sedan såsen över kycklingen, halvera körsbärstomaterna och stoppa ner i såsen med snittytan ovanför. Låt stå inne i 200g i ca 25 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben