Kyckling med cashewnötter

Relativt snabb mat - och väldigt god mat.

Ingredienser

  • Ca 500g kycklingfilé
  • 3 msk Blue Dragon Mörk kinesisk soja
  • 3 salladslökar, strimlade
  • 200 g champinjoner, klyftade
  • 2 tomater, urtagna och strimlade
  • 100 g cashewnötter
  • 2 msk Blue Dragon Fisksås 190 ml
  • 2 msk Blue Dragon Ostronsås
  • 1 Lime, pressad efter smak
  • Salt
  • Peppar
  • Socker
  • Olja att steka i
  • Instruktioner

    1. Strimla kycklingen och marinera den i soja i 15 minuter, tag därefter upp kycklingen och låt den rinna av, spara sojan.
    2. Hetta upp olja i en wok eller stekpanna och stek kycklingen ett par minuter. Tillsätt grönsaker och nötter och stek ytterligare en minut.
    3. Sänk värmen och tillsätt soja, fisksås och ostronsås.
    4. Smaka av med salt och peppar, lime och en nypa socker.
    5. Servera kycklingen tillsammans med ris eller nudlar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben