Kyckling med fetaost

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Väldigt gott till ris eller bulgur. Går att tillaga i ugn eller på grillen.

Ingredienser

  • 4-5 medelstora kycklingfiléer
  • Fetaost
  • Salt
  • Peppar
  • Grillolja
  • Chilikrydda (valfritt)
  • Citron
  • Instruktioner

    1. Skär ett snitt i kycklinfiléerna och fyll med fetaost. Bästa resultat ges med fetaost som inte legat i olja.
    2. Pensla kycklingen med grilloljan och krydda. Pressa över lite citron och lägg sedan på grillen eller i en smord form i ugnen (värmd till 180º eller det som angivs på paketet).
    3. Tillaga tills kycklingen fått en gyllenbrun färg och köttsaften är klar och inte rosa (ca 20-30 min). Servera med ris och en grönsallad.
    4. (Om man vill kan man linda in kycklingen i några skivor bacon innan man tillagar den. Fungerar bäst i ugn.)

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben