Kyckling med vin & dragon

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En väldigt enkel & väldigt god kycklingrätt. Perfekt på fredag efter jobbet.

Ingredienser

  • 2-3 kycklingfiléer
  • 1 1/2 dl vitt vin
  • 1/2 hönsbuljongtärning
  • 2 msk hackad dragon (torkad)
  • 3 dl grädde
  • 1 msk citronsaft
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Putsa, dela & bryn (salta & peppra) kycklingen i en stekpanna. Häll på vinet & lägg i buljongtärningen, låt det puttra i 10 min. Häll i dragonen & grädden, koka upp. Smaka av med citronsaften,salt & peppar. Servera med pasta eller klyftpotatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    trampolin 22 juni 2008

    Speciell smak :) smakade bra

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben