Kycklingbiffar

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Dom är bara så goooda! Dessutom fettsnåla

Ingredienser

  • 1 påse( 600 g ) djupfryst klyftpotatis
  • 4 st kycklingfileer
  • 1 ägg
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1 tsk basilika eller färsk
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 msk olja
  • 1 burk ört creme fraiche
  • Instruktioner

    Tillaga potatisen som det står på påsen. Skär kycklingfileerna i mindre bitar. Mixa dem i en matberedare tillsammans med ägg, grädde, basilika,salt och mald vitpeppar till en jämn färs. Stek biffar av färsen i olja ca 4 min på varje sida. Servera kycklingbiffarna med potatisen och en grönsallad och ört creme fraiche

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben