Kycklingbollar med ingefära och apelsin
Serverar:
4 portioner
Goda bollar med mycket smak!
Ingredienser
500 g kycklingfärs
½ dl ströbröd
1 dl vatten
1 ägg
1 riven gul lök
2 msk riven färsk ingefära
Finrivet skal av 1 apelsin
1 tsk salt
2 krm cayennepeppar
2 msk olivolja till stekning
Instruktioner
Blanda ströbröd och vatten i en bunke och låt dra 5 minuter. Lägg ner resten av ingredienserna och blanda väl. Rulla till små bollar med blöta händer.
Hetta upp en stekpanna och stek bollarna runt om i olja tills de är genomstekta, ca 6 minuter.
Lagas med fördel dagen innan servering.
Liknande recept
Strimlad biff med apelsin och ingefära
30 min
4
Apelsin Biscotti
15-20
Apelsin smoothie
1
Marinad med ingefära till grillat
6-8
1
Maränggratinerad apelsin
4
Absolut combo ingefära
4
Aprikosmarmelad med ingefära
2
Apelsin och morotsmarmelade
5
1 h
3-4
Ugnsbakad vardagslyxlax med apelsin
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!