Kycklingburgare med ägg

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Lättlagade och smakrika kycklingburgare med asiatisk touch.

Ingredienser

  • 600 g kycklingfärs
  • 4 salladslökar
  • 1 röd chili
  • 2 tsk riven ingefära
  • 1 ägg
  • 1½ tsk salt
  • Olja till stekning
  • Servering
  • 4 ägg
  • 4 hamburgerbröd (laktosfria, glutenfria)
  • Sallad
  • Matyoghurt med valfri smaksättning
  • Instruktioner

    1. Finhacka salladslök och chili och blanda med kycklingfärs, riven ingefära och salt. Forma 4 stora burgare och stek dem i olja på medelvärme tills de är helt genomstekta.
    2. Stek äggen och värm bröden. Lägg ihop burgarna med sallad, ägg och matyoghurt gärna med någon smaksättning.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben