Kycklingburgare med kikärtsmjöl

Serverar: 3-4 portioner

Både billigt, gott och annorlunda.

Ingredienser

  • 500 g kycklingfärs
  • ½ dl hackad persilja
  • 1 ägg
  • 2,5 dl kikärtsmjöl
  • 1½ tsk salt
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk svartpeppar
  • Instruktioner

    Rör färsen lös tillsammans med ägget, vitlöken och kryddorna. Blanda ner persiljan och sist kikärtsmjölet. Forma till platta burgare och grilla eller stek på ganska låg värme tills de är genomstekta. Det tar olika lång tid beroende på hur tjocka du har gjort dem. Ät med bröd, sallad och gärna lite senap. En öl till är aldrig fel.

    Liknande recept

    4.3
    5 min
    1-2
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben