Kycklingcannelloni med svamp

Serverar: 4 portioner

Låter väl urgott?

Ingredienser

  • 1 grillad kyckling
  • 1 gul lök
  • 200 g champinjoner
  • 3 pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk smör
  • 80 g bladspenat
  • 2 dl Arla Köket crème fraiche gourmet karljohan, timjan, citron
  • 2 dl Arla Köket riven Kvibille Svecia
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 8 färska lasagneplattor
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 5 dl mjölk
  • 1 tsk salt
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Bena ur kycklingen och ta bort skinnet. Skär den i små bitar. Skala löken. Hacka lök och champinjoner fint. Stek lök, champinjoner och vitlök i smör ett par min. Tillsätt kyckling, grovt hackad spenat, crème fraiche, 1 dl ost, salt och peppar. Fördela fyllningen på lasagneplattorna, rulla ihop och lägg i en ugnssäker form. Smält smör i en kastrull. Rör ner mjölet. Tillsätt mjölken, koka 3 min under omrörning. Smaka av med salt. Häll såsen i formen och strö över 1 dl riven ost. Tillaga i mitten av ugnen ca 25 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben