Kycklingfilé med fetaost och grönsaker

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Enkelt och gott både som bjudrätt och matlåda. Grönsakerna och oljan ger en god sky.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 squash
  • 4-5 tomater
  • 2 gula lökar
  • 1 burk feaost i olivolja
  • Margarin
  • Grillkrydda
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200°. Tina kycklingfiléerna om de är frysta. Stek dem med lite margarin i stekpanna tills köttsaften är genomskinlig, ca 5 minuter på var sida.
    2. Skiva filéerna och lägg dem i en ugnssäker form. Krydda med grillgryddan.
    3. Skär grönsakerna i bitar och fördela över kycklingfiléerna. Häll fetaosten och olivoljan över. Sätt in formen i mitten i ugnen i 30 minuter. Servera med ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben