Kycklingfilé med fetaost och soltorkade tomater

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Ett supersmarrigt recept som går hem hos alla! Enkelt att göra och det går även bra att göra i förväg för att sedan bara sätta in i ugnen.

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfilé
  • 300-400 g fetaost
  • 5-7 soltorkade tomater
  • Purjolök, cirka 15 cm
  • 1 liter vispgrädde
  • 3-5 msk basilika
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Bryn fliéerna snabbt på stekjärnet. Lägg dem i en ugnssäker, smord form.
    2. Skär fetaost, soltorkade tomater och purjolök i små bitar. Lägg ner allt i vispgrädden tillsammans med basilikan och eventuellt salt och peppar.
    3. Häll blandningen över kycklingfiléerna och sätt in i ugnen.
    4. 200 grader i 20-30 minuter.
    5. Servera med ris, pasta, pressad potatis eller pommes och en fräsch sallad!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben