Kycklingfiléer med senap och örtsalt

Serverar: 4 portioner

Strö över rivet citronskal och servera genast

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer, ca 500 g
  • 1 msk smör
  • 3/4 tsk salt
  • 2 krm nymald peppar
  • 1 burk creme fraiche med franska örter, 2 dl
  • 1 dl vatten
  • 2 msk fransk dijongsenap
  • 1 liten pressad vitlöksklyfta
  • 1 citron, finrivet skal
  • Instruktioner

    1. bryn kycklingfiléerna runt om runt om i smör. Salta och peppra. Vispa samman creme fraiche, vatten, senap ochvitlök i en liten traktörpanna. Koka upp
    2. Lägg i fileérna och sjud under lock ca: 10 minuter, tills fileérna är precis genom kokta...
    3. Strö över citronen...

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben