Kycklingfiléer med senap och örtsalt
Serverar:
4 portioner
Strö över rivet citronskal och servera genast
Ingredienser
4 kycklingfiléer, ca 500 g
1 msk smör
3/4 tsk salt
2 krm nymald peppar
1 burk creme fraiche med franska örter, 2 dl
1 dl vatten
2 msk fransk dijongsenap
1 liten pressad vitlöksklyfta
1 citron, finrivet skal
Instruktioner
bryn kycklingfiléerna runt om runt om i smör. Salta och peppra. Vispa samman creme fraiche, vatten, senap ochvitlök i en liten traktörpanna. Koka upp
Lägg i fileérna och sjud under lock ca: 10 minuter, tills fileérna är precis genom kokta...
Strö över citronen...
Liknande recept
Fyllda kycklingfiléer med smak av medelhavet
4.7
4
5
Ädelostfyllda kycklingfiléer med rosépepparsås
4.7
4
6
Fisk med täcke av creme fraiche och senap
4.7
1 h
4
5
Ostfyllda kycklingfiléer med bacon
4
4
1
Marinerade kycklingfiléer (ViktVäktarna)
4
2
Ugnsrostad örtpotatis med senap
5
1 h
4
Kall fisksås med senap och gräslök
5
4
1
Senap, med vitlök
8
Senap, svärmors sötstarka
4.6
30 min
2
6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!