Kycklingfyllda pastarullar
Serverar:
4 portioner
Smarrig fredagsmys eller festrätt.
Ingredienser
4 kycklingfiléer
200 g champinjoner
1 gul lök
1 msk smör
Salt
Peppar
1 paket färska lasagneplattor
5 dl grädde
1 dl riven lagrad ost
2 msk rör pesto (tex ICA`s)
1 tsk chillipulver
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Strimla kyckling, hacka lök och svamp. Fräs i smör. Krydda med salt, peppar och chillin.
Skär avlånga bitar av pastan, ca 10 cm breda. Beräkna 2 pastarullar per person. Lägg en sträng fyllning på varje bit och rulla ihop till ett rör.
Lägg i smord form med skarven nedåt. Blanda peston med grädden. Häll på nästan all paestogrädde och täck med riven ost. Grädda i ca 20 minuter.
Värm resten av pestogrädden och servera vid sidan om tillsammans med en härlig sallad.
Liknande recept
Utsökt canneloni/pastarullar med räkor
1 h
3-4
1
Kycklingfyllda tortillaknyten
4.6
5
Åsas kycklingfyllda crépes
4.2
4
4
Pastarullar med spenat och riccota
35 min
5-10
1
Pastarullar fyllda med kyckling
5
25 min
4
Pastarullar (Canneloni al Tonno)
30 min
4
Pastarullar med skinka och mozzarella
4
Pasta-rullar med lax i spenatsås
3
Chilicanneloni
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!