Kycklingfyllda pastarullar

Serverar: 4 portioner

Smarrig fredagsmys eller festrätt.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 200 g champinjoner
  • 1 gul lök
  • 1 msk smör
  • Salt
  • Peppar
  • 1 paket färska lasagneplattor
  • 5 dl grädde
  • 1 dl riven lagrad ost
  • 2 msk rör pesto (tex ICA`s)
  • 1 tsk chillipulver
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Strimla kyckling, hacka lök och svamp. Fräs i smör. Krydda med salt, peppar och chillin.
    3. Skär avlånga bitar av pastan, ca 10 cm breda. Beräkna 2 pastarullar per person. Lägg en sträng fyllning på varje bit och rulla ihop till ett rör.
    4. Lägg i smord form med skarven nedåt. Blanda peston med grädden. Häll på nästan all paestogrädde och täck med riven ost. Grädda i ca 20 minuter.
    5. Värm resten av pestogrädden och servera vid sidan om tillsammans med en härlig sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben