Pastarullar med skinka och mozzarella

Serverar: 4 portioner

Snabbmat med Lindahls turkiska yoghurt eller grekiska yoghurt...

Ingredienser

  • 3 dl turkisk eller grekisk yoghurt
  • 500 g färska lasagneplattor
  • 200 g mozzarella
  • 200 g skinka
  • 400 g krossad tomat
  • 1 vitlök
  • Basilika, efter smak
  • Tomatpuré, efter smak
  • Chilisås, efter smak
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Lägg mozzarella och skinka på lasagneplattorna. Rulla ihop plattorna och placera dem i en smord form.
    2. Rör ihop och värm övriga ingredienser i en kastrull på spisen. Smaka av.
    3. Häll blandningen över rullarna. Grädda 15 min i 200 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben