Kycklinggratäng á la Åsa

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

Ett "tömma" kylen resultat! Redigerat, men efter vad jag kunde se var det bara någon stavning som inte var ok. Tala gärna om VAD som ska ändras, ibland är det svårt att se enligt mallen!

Ingredienser

  • 4 Kycklingfiléer
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk nymald svartpeppar
  • 2 dl creme fraich
  • 2 dl riven ost
  • 1 liten gul lök
  • 6 st soltorkade tomater
  • 1 msk oregano
  • 3 msk chillisås
  • 1 pkt bacon
  • Instruktioner

    1. Salta och peppra kycklingfiléerna, lägg dem i en smord ungsfast form.
    2. Finhacka löken och de soltorkade tomaterna.
    3. Blanda det hackade med creme fraiche, chillisås, oregano och den rivna osten.
    4. Fördela blandningen över kycklingen.
    5. Gratinera i ugnen på 225 grader i 40 minuter (eller tills kycklingen är klar).
    6. Hacka bacon och knaperstek, strö baconet över den färdiga gratängen.
    7. Servera med pressad potatis och blandad sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben