Kycklinggryta med Dolmio pastasås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Jättegod kycklingfilégryta i tomatsås

Ingredienser

  • 4 st kycklingfiléer
  • 2 hg rökt skinka
  • 1 st hönsbuljongtärning
  • 2 dl varmt vatten
  • 100 g Kavli ädelost
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 500 g Dolmio classico pastasås
  • 1 tsk vitlökspulver
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Smör-rapsolja
  • 1 dl hackad persilja
  • 3 dl Uncle Ben's fullkornsris
  • Instruktioner

    1. Salta, peppra och skär filéerna i bitar. Stek lätt i smör-och rapsoljan. Strimla skinkan. Stek lätt. Hönsbuljongtärningen upplöses i 2 dl varm vatten. Blanda ädelost och matlagningsgrädde med buljongen. Lägg allt i en kastrull eller gryta. Töm i tomatsåsen. Kokas 15 min.
    2. Koka riset. Blanda riset i kycklinggrytan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben