Kycklingklubbor med soltorkade tomater och ädelost

Serverar: 3 portioner

Tid: 1 timme

Enkelt, billigt och gott.

Ingredienser

  • 3 kycklingklubbor
  • 1 Morot
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 10 soltorkade tomater
  • 3 dl grädde
  • 2 dl crème fraiche
  • 150 g ädelost
  • 10 droppar worcestersås
  • 2 hönsbuljongtärningar
  • salt
  • peppar
  • 100 g smör till stekning
  • Instruktioner

    1. Hacka lök och vitlök. riv moroten och stek allt tillsammans med smör på hög värme i en stekpanna. Lägg i kycklingklubborna och låt dom vara i 5 minuter. Häll sedan i grädden och lite worcestersås samt några droppar av soja. Låt koka upp. Ha i crème fraiche, ädelost och buljongtärningar. Ta sedan ur de soltorkade tomaterna ur burken och tillsätt i pannan men torka av tomaterna från oljan. salta och peppra. sänk värmen och låt puttra tills köttet från kycklingen lossar lätt från benen. ös då och då kycklingen med såsen.
    2. Använd ris som tillbehör eller en tomat och avocadosallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben