Kycklinglasange

En variant

Ingredienser

  • 1 gul paprika
  • 1 röd paprika
  • Matolja
  • 3 kycklingfiléer
  • 1 färsk kokt kronärtskockbotten
  • 4 dl vispgrädde
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Lasagneplattor
  • 2 skållade, tärnade tomater
  • Dragon, hackad
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Vänd paprikorna i matolja, lägg dem på en plåt och låt stå i ugnen till de spruckit.ca 15 min. Ta ur paprikorna, låt dem svalna. Skala, halvera dem och ta bort kärnorna. Skär i tärningar.
    3. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och den kokta skockbotten i tårtbitar.
    4. Koka grädde med vitlök och dragon.
    5. Stek kycklingen i olivolja, tillsätt en hackad vitlök när kycklingen nästan är klar. Lägg i kronärtskockbotten och paprikbitarna och stek klart. Salta och peppra. Håll blandningen varm.
    6. Koka lasagneplattorna i saltat vatten och olivolja.
    7. Sila grädden. Tillsätt tomtatärningar, hackad dragon salt och peppar.
    8. Varva lasagneplattor och kycklingfyllning på tallrikarna. Avsluta med en lasagneplatta. Häll över såsen och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben