Kycklinglasange

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 1 timme

Jättegod och lätt att göra!

Ingredienser

  • 6st färska lasangeplattor
  • 2 stora kycklingfiléer
  • 2-3 gula lökar
  • 1 hönsbuljong
  • 1 brk krossade tomater
  • 1 msk chilisås
  • Salt
  • Peppar
  • Torkad timjan
  • Ostsås
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1 ask ört & vitlöks ost (typ creme bonjour)
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • Instruktioner

    1. Hacka löken fint och skär kycklingen i mindre bitar, fräs löken och kycklingen. tillsätt buljongtärningen, krossade tomater, chilisås och kryddor. Låt puttra i 10 min.
    2. Smält ner osten tillsammans med grädden och rör i créme fraichen. Smörj en ugnsfast form och börja med lasangeplattor. i botten, varva sedan med kycklingröran och ostsåsen och avsluta med lasangeplattor, och ostsås.
    3. grädda i 200gr i ca 20 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    StudentEllen 15 december 2010

    jättegott, det var första gången jag gjorde kycklinglasange faktisk. dock tog det lång tid i ugnen före den fick bra färg, säkert 40 min.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben