Kycklinglasange

Serverar: 4 portioner

Gott och smidigt att göra.

Ingredienser

  • 1 förpackning (200 gram) färska lasagneplattor
  • 250 g fryst salladskyckling (eller köttet från 1 grillad kyckling)
  • 5 dl färdig kelda ostsås
  • 250 g fryst eller färsk bladspenat
  • 4-5 soltorkade tomater i olja
  • 1 dl riven lagrad ost
  • 1 scharlottenlök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk smör
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Skala och hacka lök och vitlök. Tina spenaten och dela den i mindre bitar. Finhacka tomaterna. Fräs lök, vitlök och spenat i smör 2-3 minuter. Rör ner tomater, ostsås och peppar. Varva lasagneplattor, kyckling och spenatsås i en smord ugnssäker form. Avsluta med spenatsås och riven ost. Grädda mitt i ugnen cirka 15 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben