Detta är en rätt som är supergod!
Passar bra till både fest och vardag!
Ingredienser
4 stora kycklingfileér
2 burkar creme fraishe
2 burkar tacosås (mild)
2 stora rödlökar
Grillkrydda
Vitlökspulver
Tillbehör
Tunnbröd
Serveras med
Klyftpotatis
Sallad
Instruktioner
- Skär kycklingen i små fina tärningar.
Stek på normal värme tills den är färdig.
Krydda med grillkryddan och vitlökspulvret efter smak.
- När kycklingen stekts färdigt låt den kallna.
- Hacka rödlöken och blanda ihop med creme fraishen och tacosåses i en stor skål.
När kycklingen är kall, blanda i den också.
- Lägg i tunnbröd, rulla ihop, ät och NJUT!
- Supergott tillsammans med klyftpotatis (helst egengjord)
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Årets kock!
I tisdags tog Christian Hellberg från Restaurang Trädgårn i Göteborg h...