Kycklingsallad med koriander och jordnötter

Asiatiskt

Ingredienser

  • 3 kycklingfiléer
  • 1 gurka, finstrimlad
  • 3 salladslökar, strimlade
  • 1 burk Mrs Cheng’s Böngroddar
  • 3 msk torrostade jordnötter, grovt krossade
  • 2 msk Mrs Cheng’s Japanese Soy
  • 2 msk limejuice
  • ½ knippa färsk koriander
  • 2 tsk rostade sesamfrön
  • 1 krm torkad chilipeppar eller ½ röd färsk chilipeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Koka upp 7 dl vatten och 1 msk salt och lägg ner kycklingfiléerna och låt dem sjuda 10 min eller tills de är genomkokta.
    2. Tag upp och låt dem svalna. Skär eller riv köttet i strimlor och lägg i en skål, tillsätt övriga ingredienser och blanda väl. Servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben