Kycklingsoppa med nudlar

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Supergod och lättlagad.

Ingredienser

  • 1 medelstor paprika
  • 10 cm purjolök
  • 125 g kycklingkött
  • ½ msk margarin
  • 6 dl vatten
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 40 g äggnudlar
  • ½ krm cayennepeppar
  • ½ krm svartpeppar
  • ½t sk salt
  • Instruktioner

    1. Skölj, kärna ur och strimla paprikan. 2. Skölj purjolöken och skär den i tunna skivor. 3. Skär kycklingköttet i små bitar. 4. Värm margarinet i en kastrull. 5. Fräs kycklingkött, paprika och purjolök. 6. Häll på vattnet och tillsätt buljongtärningen. 7. Tillsätt nudlarna. Bryt dem eventuellt. 8. Låt soppan koka ca 5 min. 9. Smaksätt med kryddorna.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    muppet 7 maj 2010

    Supergod och super-enkel soppa. Mums!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben