Kycklingsoppa med nudlar

Serverar: 4 portioner

Gott, med asiatiska smaker, lättlagad.

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer, ca 250 g
  • 2 paprikor
  • 1 purjolök
  • Smör
  • 8 dl vatten
  • 2 hönsbuljongtärningar
  • 50 g äggnudlar
  • 1 krm kajennpeppar
  • ev. salt
  • Till servering
  • 2 dl matyoughurt
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingfiléerna i små bitar. Kärna ur paprikorna. Strimla paprika och purjolök. Fräs allt i smör i en stor kastrull. Häll på vattnet och lägg i buljongtärningarna.
    2. Låt soppan koka upp. Bryt ev nudlarna och lägg i dem. Låt soppan koka 3-5 min. Smaka av med kajennpeppar och ev. salt. Servera soppan genast med en klick matyoughurt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben