Läcker ädelkyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Väldigt enkel bjudrätt som blir smakrik och festlig med ädelost.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 msk matfett
  • 140 g ädelost (Kvibille ädel)
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde
  • 1 ½ msk kycklingfond
  • 200 g körsbärstomater
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Bryn kycklingen runt om i matfett. Krydda med salt och peppar. Lägg över i en form.
    2. Smula över osten. Rör ihop fond och grädde. Häll över kycklingen. Grädda i 200 grader, 10 minuter.
    3. Dela tomaterna och lägg dem ovanpå. Grädda i ytterligare 10 minuter.
    4. Servera med ris och wokade grönsaker.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben