Skär schnitzeln i strimlor. Lägg mjöl och salt i en plastpåse och lägg i köttet. Skaka så att alla strimlorna täcks.
Skär lökarna i skivor och lägg dem i en gryta med smöret utan att de bryns. Paprikan och curryn strös på och köttet blandas i.
Tillsätt grädde och vatten och låt rätten koka mycket sakta i ca 30 minuter. Smaksätt med tomatpuré mot slutet av koktiden och servera med kokt ris och sallad.
Hejsan!
Gjorde detta idag till kvällsmat.
Det gick verkligen hem.
Det blir en klar 5 från mig och min familj.
Kan rekomendera till andra att prova
Tack för ett gott och enkelt recept. =0)
Algot22 mars 2012
Mycket gott och en fördel är att det inte behövs så
många ingredienser heller! Kommer att göra det här
fler gånger!
vaanha24 augusti 2012
Mycket gott! Till och med min kräsna dotter gillar denna rätt. Ska testa byta ut skinkschnitzeln mot kycklingfilé nästa gång.
Hejsan! Gjorde detta idag till kvällsmat. Det gick verkligen hem. Det blir en klar 5 från mig och min familj. Kan rekomendera till andra att prova Tack för ett gott och enkelt recept. =0)
Mycket gott och en fördel är att det inte behövs så många ingredienser heller! Kommer att göra det här fler gånger!
Mycket gott! Till och med min kräsna dotter gillar denna rätt. Ska testa byta ut skinkschnitzeln mot kycklingfilé nästa gång.