Läckert fyllda tunnbrödsrullar

Gott och lätt att göra som lättlunch.

Ingredienser

  • 200 g rostbiff
  • 4 kokta potatisar
  • 2 msk smör
  • 4 tunnbröd
  • 1 dl gräddfil
  • 2 msk bostongurka
  • ½ msk senap
  • ½ litet huvud isbergssallad
  • 1 liten röd paprika
  • Instruktioner

    1. Strimla rostbiffen. Mosa potatisen och rör i 2 msk smör och värm moset. Fördela det på 4 skivor mjukt tunnbröd.
    2. Blanda gräddfil, bostongurka och senap till en sås. Klicka såsen på potatismoset och lägg på rostbiff.
    3. Strimla salladen. Ansa, kärna ur och finhacka paprikan. Fördela sallad och paprika på bröden och rulla samman till rullar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben