Läckra kantarellkrustader

Serverar: 4 portioner

Med kantareller, portvin och grädde kan inget gå fel. Köp färdiglagade krustader så fixar du snabbt bjudmaten!

Ingredienser

  • 8 krustader, stora färdiglagade
  • ½ liter kantareller
  • 2 msk smör
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 msk portvin
  • 2 dl vispgrädde
  • Färsk oregano
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Ansa och skär kantarellerna i bitar om de är stora. Stek dem i smöret. Krydda med salt och peppar. Pudra över vetemjölet och rör om. Tillsätt portvin och vispgrädde, låt puttra tills stuvningen tjocknar. Rör under tiden.
    3. Fyll krustaderna med blandningen och toppa med färsk oregano.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben