Härligt knapriga oststänger! De är utmärkta att servera som tilltugg på en buffé eller på cocktailpartyt.
Ingredienser
1½ dl vetemjöl
3/4 dl grahamsmjöl
1 tsk bakpulver
1½ msk riven parmesanost
1-2 krm salt
25 g smör eller margarin
30 g lätt philadelphiaost
2 tsk dijonsenap
3-3½ msk kallt vatten
Dessutom
1-2 msk vatten eller lättmjölk till pensling
1½ msk riven parmesanost
De kommer jag att göra fler gånger! Lätta att göra, smakar jättegott, trevliga att bjuda på, ser fina ut och uppskattas av alla åldrar, Passar utmärkt till fördrinken! Passar säkert gott till en god tallrik med pasta också! /Bodilla
Supergoda ,ska ha dem till min nyårsbuffé och hoppas att gästerna uppskattar dem lika mycket som jag. Dock blev det inte så många på receptet, fick ca 20 per sats. Tack och GOTT NYTT ÅR!