Läckra tilltugg - Ädelostbåtar

Serverar: 6 portioner

Ostbåtar på endiveblad serveras till fördrinken eller på buffén. Det här receptet hör ihop med laxrullar och kesoröra med endiver, är tvungen att dela upp dem i tre recept.

Ingredienser

  • 1 selleristånd
  • 150 g ädelost, t.ex. Kvibille Ädel
  • 1 dl crème fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • 1 knippa gräslök
  • Instruktioner

    Ansa och skölj sellerin. Skär stjälkarna i 3-5 cm långa bitar. Kör ost och crème fraiche i en mixer till en slät kräm. Krydda med salt och peppar och klipp ner gräslöken. Kör mixern tills allt är blandat. Häll krämen i en sprits med tyll och spritsa varje selleribit med ostkräm.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben