Lätt tonfiskrisotto

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Lätt i två bemärkelser, både lätt att göra och låg på kalorier om man använder tonfisk i vatten. Barnen älskade detta när de var små. Riset kan bytas ut mot t.ex. Bulgur el. Quinoa.

Ingredienser

  • 4 portioner ris
  • 1 dl ärtor
  • 1 dl majs
  • 1 dl tärnade morötter
  • ½ dl tärnad paprika
  • 120 g tonfisk i vatten (1 burk)
  • 1 msk citronpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka riset som det står på förpackningen. Värm grönsakerna. Häll av vattnet från fisken och dela den med en gaffel. Blanda allt när riset är färdigt och krydda med citronpeppar.
    2. Gott att ha olika dressingar till t.ex. Rhode Island. Servera med sallad och ett gott bröd.

    Liknande recept

    5
    45 min
    8-10
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben