Lättaste fisksoppan

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

5 ingredienser, hur lätt som helst

Ingredienser

  • 400 g torsk eller hoki
  • 2 brk krossade tomater á 400g
  • 2 msk torkad dill
  • 2 fiskbuljongtärningar
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde
  • Instruktioner

    1. Lägg fisk, tomatkross, dill och buljongtärningar i en gryta. På med locket och låt koka upp. Sänk värmen och lått bubbla under lock tills fisken börjar bli genomkokt. (tips är att använda en trägaffel att pilla sönder fiksen med alltefter som den blir mjuk) När fisken är genomkokt häller man på grädden och låter soppan småkoka sakta i ca 5 min
    2. Servera med ett gott bröd till.

    Liknande recept

    5
    45 min
    8-10
    1

    Kommentarer (1)

    soccermum 8 november 2010

    Hade ingen fiskbuljong hemma så det fick bli hummerfond som jag alltid har i kylskåpet :) Toppade soppan med räkor också bara för att det är såå gott :P Lade upp en bild också men vill du ta bort den så gör du självklart det! Soppan får en fyra för den var god och både snabb och lätt att göra.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben